Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztés az ANI-ROLL Kft-nél

 

Az ANI-ROLL Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 19 450 359 Ft összegű vissza térítendő támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című Felhívásra benyújtott „Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztés

az ANI-ROLL Kft-nél” című, GINOP-1.2.8-20-2020-03205 számú támogatási kérelem keretében.

Kedvezményezett neve, címe:                       ANI-ROLL Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

3533 Miskolc, Glanzer Miksa u 19

Projekt címe: Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztés

az ANI-ROLL Kft-nél

 

A projekt azonosító száma:                             GINOP-1.2.8-20-2020-03205

Szerződött támogatás összege:                      19 450 359 Ft

A támogatás mértéke:                                     70 %

A projekt tartalma: 

Projektünk keretében eszközbeszerzést, információs technológiai- és forgóeszköz fejlesztést kívánunk megvalósítani, melyeket a TEAOR szerinti 8121'08 Általános épülettakarítás és 4339'08 Egyéb befejező építés m. n. s. tevékenységeinkhez kívánunk használni.

Az általános épülettakarítás szolgáltatásainkhoz szükséges forgóeszközöket, tisztítószereket és takarító, fertőtlenítő gépeket, míg a befejező építés tevékenységünkhöz egy minikotrót szerzünk be. Eszközbeszerzés keretében 2 db Multifunkciós takarítógépet, 2 db Spray technológiás fertőtlenítő gépet, 3 db BKM 900 XL légtisztító és fertőtlenítő gépet, 2 db BKM Mobile légtisztító és fertőtlenítő gépet, 2 db higenizáló fertőtelnítő rendszert, 1 db SANY mini kotrógépet és 1 db Caterpillar mini kotrógépet kívánunk beszerezni.

Forgóeszközökből 10 különféle tisztító és fertőtlenítő tevékenységünk végzéséhez használható eszközt vásárolunk. Fejlesztésre kerül továbbá a cég információ technológiás eszközparkja, melynek keretében laptop konfigurációt, számítógép konfigurációt, Ipad, Tablet és Macbook eszközöket illesztünk be vállalkozásunk tevékenységeinek végzéséhez szükséges mindennapi adminisztrációs feladatok ellátásához. A projekt keretében megvalósítani kívánt beruházás szükségességének alátámasztására szolgál, hogy ezen eszközök nagyban megkönnyítik vállalkozásunk működését, jelentősen növelik hatékonyságunkat.  A megvalósításra kerülő projektünk eredményeként létrejön egy fejlett, modern és környezettudatos, gazdaságilag versenyképes vállalkozás, a szükséges technikai és technológiai feltételek biztosításával.

Eszközvásárlásnak köszönhetően a munkafolyamatainkat egyszerre több partnernél is el tudjuk látni, ugyanis a munkavégzéshez szükséges tárgyi erőforrások rendelkezésre fognak állni, mellyel jelenlegi kapacitásunk és hatékonyságunk növelése érhető el. A gépek és eszközök beszerzésének hatására a munkavégzés ergonómiai feltételei is javulnak, munkavállalóink is kedvezőbb körülmények között láthatják el feladataikat. A fejlett eszközparkunknak köszönhetően a tevékenységünk végzése során felmerülő munkafolyamatok jelentős mértékben megkönnyíthetők, így mind jelenlegi, mind a jövőben felvételre kerülő munkavállalóink számára vonzó munkahelyet biztosíthatunk. A fejlesztés hatására jelenlegi munkavállalóink könnyebben megtarthatóak, és könnyebben biztosítható az új munkavállalók vállalkozásunknál történő alkalmazása is.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma:         2021.12.31